Post Format

Berlin, faderskap och chiliplantan

Jag ska åka till Berlin om exakt en vecka och eftersom jag är så tagen efter läsningen av ”Berlin: Stad av sten” känner jag att jag behöver insupa mer litteratur om platsen i fråga, gärna skönlitterär sådan och lättinförskaffad till på köpet, för dagarna som kommer är alltför hektiska för att jag ska ha tid att hinna leta i antikvariat eller nätbeställa eller låna på bibliotek. Så fram med era tips om ni har några, pronto!

Det blir mitt livs andra besök i den tyska huvudstaden, förra gången var för nio år sedan när jag tågluffade och om jag förstått Peter rätt så kommer mitt liv aldrig att bli sig likt igen efteråt. Jag vet inte om det är ett hot eller ett löfte.

chili.jpgIn other news så fick jag i går kväll fyra småväxta chiliplantor i present av min kompis Magnus. De står i mitt fönster nu, har inte hunnit plantera om dem ännu, på söndag kanske. Jag har ju tidigare här i bloggen skrutit om att jag har elva krukväxter i min lägenhet, men det här är något helt annat, de är så små, så söta, så … hjälplösa. Jag känner faderskapets börda och jag är lite rädd.

6 kommentarer

  1. Pingback: Daniel Åberg - en blogg om bok nummer två » 26,3 kilometer och en röd panna senare

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.