Post Format

Amen bire nåt då eller?

Jag har fått en del fanmejl den senaste tiden, och alla – jamen okej då, det rör sig om två mejl den senaste veckan, men det är väl inte fy skam? – har en andemening som säger fan fan fan vilken bra förstabok du skrev vilket datum ges nästa ut? Jo, en efterfrågade faktiskt datum, vilket jag tyckte var väldigt sött.

Så här är det: Det finns en textmassa som är skriven till två tredjedelar. Kanske tre femtedelar, beroende på varthän det barkar. Två personer har mig veterligen läst. En sa på det stora hela yay! och en sa nä jag tycker nog på det stora hela att du bör göra så här istället. Jag lutar åt att lyssna mer på person nummer ett och sno några väl valda delar av nummer två. Ett problem kan vara att de människor som skickat fanmejl och efterfrågat datum troligen hellre skulle vilja se en bok som var mer i fas med linje två. Inbillar jag mig. Det funderar jag dock starkt på att ge blanka fan i för jag måste få ur mig den här bokjäveln på det sätt jag vill. Jag måste få den ur systemet. Ur vägen.

Datumet då? Låt oss bara säga att jag hoppas kunna sätta ursprunglig punkt innan sommaren flämtat sin sista suck.

Vad som händer därefter vete gudarna.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.