Post Format

Allt ljus på bokbloggarna

lampa.jpgSer via textmissbrukaren och bokhororna (missbruk, hor och litteratur – det är tidens melodi) att Babel ska babbla om bokbloggar i dag. Det vill man ju inte missa men jag är inte hemma då men det finns väl ingen som kollar på live-tv nu för tiden ändå när SVT startat sin Play-funktion, så det får bli senare i kväll.

För övrigt kom det ett bud med min nya projektorlampa i dag på förmiddagen. Okej att den ser lite mer avancerad ut än en vanlig glödlampa, men värd 3400 kronor? Tillåt mig fortfarande tvivla.

——

UPPDATERAD: Tio bortkastade minuter livet, så skulle man väl kunna summera Babelinslaget. Det handlade inte ens om bokbloggare utan om en kvinna på Amazon som tydligen skrivit väldigt många recensioner, och så pratade man lite pliktskyldigt med Martina Lowden på O- och sen var det bra med det ungefär. Några exempel på hur läsarbloggandet exploderat på nätet, som det stod på Babels hemsida att inslaget skulle handla om, stod inte att finna. Trist.

Och seriöst, finns det verkligen människor som på allvar kallar sin dator för hemdator nu för tiden? Jag ville instinktivt hålla för öronen varje gång reportern sa något i stil med nu för tiden kan vem som helst sitta framför sin hemdator och skriva om litteratur.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.