Post Format

All denna läsning

Jag går i funderingens tider. Jag har två större utlandsresor på gång de närmaste veckorna, först schlagerierna i Moskva i nio dagar med start på fredag, därefter några dagar hemma där en syster ska hinna giftas bort uppe i Gästrikland och sedan San Francisco i närmare två veckor. Nej, jag klagar verkligen inte på den tid som komma skall, men då jag är en person som ogärna rubbar mina cirklar för mycket blir jag ändå lite stressad av allt flängande hit och dit och tänker att det ska bli skönt med vardag igen när den återkommer runt den 6 juni, då vi är hemma i Stockholm igen.

Men hur som.

Läsningen. Jag måste ju ta med mig böcker! Inför Rysslandsbesöket har jag läst Anna Politkovskajas ”Rysk dagbok” men jag har inte hunnit färdigt och vem vet om de släpper in mig i landet med den i handbagaget, kanske är det bäst att lämna den hemma och då kommer frågan vad ska jag läsa istället? Blev väldigt sugen på Aapo Roselius ”I bödlarnas fotspår” om det finska inbördeskriget när jag läste Henrik Arnstads recension i DN i morse, för som jag skrev till iPet i en chatt så sent som i går i ett helt annat ärende – Jag vill ju kalla mig själv för Finlandsvän – och Finland är ju nästgårds till Ryssland så det är ju nästan samma sak känns det som.

Men sedan då? Jo, min det här ligger på tur för att läsas-hög är redan avskräckande hög, men strunt i det nu. Vad fasiken ska jag läsa? Aktuella tips mottages tacksamt.

5 kommentarer

  1. Pingback: Daniel Åberg » I väntan på vadå? Jo köld.

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.