Post Format

Aldrig får man vara riktigt glad

Jag ser till min söndagsglädje att ”Dannyboy & kärleken” recenseras fint hos Bokhora i dag. Men Johanna som skrivit inlägget fick tydligen tag på den vid Bokhoras senaste bokbyte. Det betyder ju att det fanns någon där som inte längre ville äga min roman. Vafalls!?

2 kommentarer

 1. Hej Daniel!

  Jag tänkte på det där med bokbytet när jag skrivit inlägget. Du får helt enkelt kolla kommentarerna på inlägget framöver för att se om någon erkänner att det var den som hade med sig din bok. Därefter kan du välja strategi. Torped, isvattentortyr, tårta.

  Jag kommer att behålla den.

  Ha en flott söndag!

  Johanna

  Reply
 2. Haha, ja, jag ska fundera ut något lämpligt straff, det lär bli särdeles grymt. Tack för recensionen. Ha det fint!

  Reply

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.